fredag den 18. maj 2012

Sommerfugle cupcakes

Fik gæster til spisning og dermed en anledning til at bruge de chokoladesommerfugle som jeg lavede sammen med Anita
Kagerne er med kokos og rabarber.






Rabarbermuffins med kokos ca.12 - 14 stk.

200 g rabaarber i ½ cm tykke skiver
2 spsk. rørsukker eller almindelig
100 g blødt smør
200 g rørsukker eller almindelig
3 æg
100 g hvedemel
50 g kokosmel

How to do:
Læg rabarber på et fad og drys med 2 spsk. rørsukker og lad stå i 20 min. Tænd ovn på 180°C
Pisk smør og sukker og tilsæt et æg ad gangen og pisk. Tilsæt hvedemel og kokosmel og til sidst rabarberne.

Bages ved 180°C i 20-22 minutter
Nyd dem lune med evt. lidt cremefraiche eller flødeskum eller som her med White Merinque Frosting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar