Kagen til nytår blev en Gâteau Marcel.
Kagen er opfundet af den franske kok Michel Michaud der kom til Danmark i 1971.
Opskriften og fremgangsmåden har jeg fra Jordbærkagen og Ganeoggaffel
Kagen smager fantastisk og til kagen serverede jeg bananskiver, kiwi og blåbær og chokoladefudge.
Desværre fik jeg ikke taget billeder - ja med en lille utæt hundehvalp på 8 uger så skal det nogen gange gå stærkt med at komme ud og så var desserten spist.
Men I skal ikke snydes for et nytårsbillede at en nytårskage som jeg lavede for 3 år siden i 2009.
Da jeg lige skulle prøve at sætte masken på kagen knækkede den i 2 stykker. Lige hen over næsen og så var der panik. Jeg fik den limet sammen og skjulte samlingen med små stjerner. |
Her skyder David lige en bordbombe af - det var vist noget med pay back fra året før. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar