søndag den 16. september 2012

Madklub - whoopie pies og macarons

Min søndag er gået med besøg af min madklub, den opstod helt tilbage i vores elevtid som laboranter i 1998. Klubben består af 6 piger og alle er stadige med trods ophold i Auatralien og Uruguay og retur til DK igen. I starten mødes vi ca 1 gang om måneden men i dag går der længere mellem besøgene pga familie og nogle er flyttede til en anden landsdel. Men super super hyggeligt er det når vi mødes og vi støtter hinanden igennem livets svære faser med tårer og grin, heldigvis flest grin.
Denne gang skulle vi mødes hos mig og jeg lavede de skønneste gulerodsbrud, jeg nåede ikke at tage et billede så var de spist :o)
Min søde datter var så sød at hun tog ind i Panduro Hobby og købte denne macarons silikonemåtte og den kan anbefales, dejlig nem at bruge og mine macarons blev flotte og fine.Fyldet er lavet med 70 % chokolade og appelsin

Tja det ser ud som om mine macarons har fået røde hunde


Jeg lavede også Red Velvet Whoopie Pies med cream cheese frosting, mums de smagte godt. Og bestemt ikke sidste gang de skal prøves.......tror jeg skal prøve med chokolade næste gang.
Whoopie Pies er små lækre kagebunde med fyld, de er opfundet af amerikanerne og nemme og handie at tage med på tur.De ser ikke ud af meget men smager himmelsk, måske de skal  lægges i en muffinsform og pyntes lidt .........Ingen kommentarer:

Send en kommentar