onsdag den 23. november 2011

Cupcake workshop

I sidste uge afholdte jeg og Anita (anitaogjan) vores første cupcake workshop, vi havde begge to planlagt en masse, bagt en masse cupcakes (150 stk). Fremstillet et inspirations hæfte, skaffet sponsorgaver til alle deltagerne. Odense marcipan var så søde at sende deres nye marcipan med skovbær og Carletti gav os mørk plade chokolade og chokoladeknapper i almindelige farver samt naturfarver. Tusind tak for gaverne, det var rigtig dejligt og  smagte skønt.
Der var også sørget for lækkerier til kaffen, for man bliver sulten efter et par timer med koncentreret arbejde.
Heldigvis kom der 10 tøser og en enkelt herre som alle var meget spændte på hvad de skulle se og derefter lave
Så fint ser vores bord ud inden alle deltagerne er ankommet.

Disse cupcakes er til kursisterne, de er lavet med marcipan skovbær og  pyntet med en chokolade frosting. Chokoladen er selvfølgelig fra Carletti

Så arbejdes der på højtryk....dejligt Så bliver der øvet sprøjte teknik
Et lille udpluk af alle cupcakesene

Der blev farvet fondant til den store guldmedalje

Er de ikke skønne
.
Denne aften havde vi lejet et lokale, med vi vil gerne komme ud til homeparties hvor vi tager alt hvad der skal bruges sådan en aften.
Jeg var hjemme igen kl. 23.30 og var altså bleven hentet af Anita 16.20 så mine ben var meget tunge og trætte og ryggen værkede men havde det skønt efter en dejlig aften sammen med skønne mennesker.
Håber vi snart får lov til at gøre det om igen, har allerede fundet enkelte ting der skal gøres anderledes til næste gang.
Anita havde også lavet en karamelbar med chokolade transfersheet på, desværre fik vi ikke taget noget billede.Derudover var der også cakepops

Ingen kommentarer:

Send en kommentar