søndag den 13. november 2011

Julens chokolade i Århus

Smag, se og oplev masser af god chokolade
Chokoladeselskabet havde i dag på Radison Scandinavia, Århus arrangeret en dag hvor der var mulighed for at oplev de bedste producenter og importer af god chokolade.
Det kostede 80 kr at komme ind og der fik man 3 smagspoletter som man kunne bruge ved de forskellige stande der derudover havde andre smagsprøver også.
Jeg fik hilst på Sifbeth, og smagte hendes dejlige småkager. Derudover var der masser af smagsprøver og jeg kunne have købt mig fattig i alverdens lækkerier. Men manden derhjemme som lå og sov efter en nattenvagt havde givet mig en løftet pegefinger med så jeg holdt mig pånt tilbage. Men nøøj hvor smagte det fantastisk. Hos Summerbird smagte jeg bl.a en mandel med chokolade og kardemomme og citron.......mums jeg var i himmelen. Den smagte så fantastisk........ja min datter trak mig væk fra deres stand. Hun får ikke lov til at komme med en anden gang.
Disse firmaer udstillede
A Xoco
Chokolade-Hex
Chokomania
Chokoladefabrikken
Chokolade og Co.
Coca Luxury Chocolate
Friis-Holm
Kring Chokolade
Kunst og Køkkentøj 
Raz Spa
Summerbird
SifBeth
Woodshade Organics
Xocolatl
Aalborg Chokolade. Ja nu husker jeg selvfølgelig ikke hvad de består af. Men vi fik denne smagstest fra Kring chokolade i Holsterbro og købte også en lille fødselsdagsgave til Kim. Mandler i chokolade og lakrids. Den mand elsker lakrids

Her et billede af gaven. Nu håber jeg ikke at han går ind og tjekker min hjemmeside inden han har fødselsdag, hmm  det går nok.

Chokoladefabrikken havde 4-5 chokoladehatte til at hænge på en chokolade stumtjener, og dumme mig som havde taget kameraet med men det lå fint i tasken. Jeg tænker ikke så godt på fyldt mave. 

Hos Woodshade Organics smagte vi marcipan med lakrids...mums det var lækkert.  Sådan en rulle måtte vi også have med hjem. Sjovt nok så ligger firmaet på Mols, tæt på os. Og jeg får fortalt at min mand arbejder på Carletti, hvorefter han fortæller at han har en af Carletties aflagte chokoladeovertræksmaskiner stående.

Hos Kunst og Køkkentøj købte jeg 2 store sprøjteposer, så er jeg klar til at masseproducere vaniliekranse til jul.1 kommentar:

  1. Uhmmm det lyder altså som himlen - i hvert fald lyder det altsammen rigtig lækkert - det skal du nok få fremstillet en masse guf af. Glæder mig til at læse hvad du finder på :o)

    SvarSlet